Thule dakdrager

Van een Thule dakdrager heeft iedereen weleens van gehoord. Dit is een van deA-merkenonder de dakdragers in de wereld. Een Thule dakdrager is te verkrijgen in een aluminium en staal, de dakdrager zien er professioneel uit en de aluminium uitvoering ook wel Wingbar genoemdis ook nog eens zeer aerodynamisch. Over het product is goed nagedacht over hoe het eruitziet en hoe je deze dakdrager monteert op het dak. Maar dit A-merk heeft ook een nadeel, namelijk deze dakdragers zijn zeer prijzig in vergelijking tot andere A merken. Uiteraard krijgt je een zeer goed product terug voor je geld.Een ander groot voordeel is dat het eenvoudig is een ander (los) onderdeel te kopen, waardoor deze dakdragers de mogelijkheid biedt om op een andere auto te monteren. U hoeft alleen een nieuwe kit set te kopen.

thule dakdragers

Waar bestaat een dakdrager uit?

Een Thule dakdrager bestaat uit een stang, voet en een kitset.Deze 3 onderdelen maken samen een complete Thule dakdrager set.

Stang:

De stang is voorzien van een tri-slot waardoor het zeer gemakkelijk is andere accesoires te combineren, deze kun je afhankelijk of samen gebruiken.

Voet en Kitset:

De voet in combinatie met eenkitset zorgt ervoor dat de stang op het dak blijft zitten ongeacht de snelheden en weeromstandigheden. De voet zorgt er voor dat de dakdrager laag op de auto zitten voor een beter aerodynamisch prestaties. De sloten zijn bij de voeten set ook inbegrepen.

Advertisements
This entry was posted in Dakdragers, Thule dakdrager and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Post Your Opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s