Atera dakdrager

De dakdragers van Atera worden compleet voorgemonteerd geleverd, waardoor het monteren van de dakdragers makkelijk en snel is. De dakdragers zijn van hoge kwaliteit en zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid. Atera dakdragers kunt u opslot doen met de unieke Atera sleutel die u bij de dakdrager krijgt.

Atera dakdrager

Dankzij de jaren van ervaring die Atera heeft hebben ze hun producten steeds kunnen verbeteren. Ook naast de dakdragers zijn de andere producten van Atera ook van hoge kwaliteit. De dakdragers van Atera zijn in staal of in aluminium bestelbaar. De maximale draagvermogen van de dakdragers zijn 60 of 90 kilo, afhankelijk van de dakdrager.

In plaats van de standaard regenvalvorm te gebruiken, heeft Atera  een speciaal ontworpen ‘ShapeBreak’ in de achterkant van de balk geïntroduceerd die de luchtstroom op een gunstige manier regelt. Tegelijkertijd verbetert de ShapeBreak de stabiliteit van de dwarsbalk en helpt het om het gewicht laag te houden.

Atera dakdrager

De ‘WindBarrier’ van Atera is een deflector voor de luchtstroom en is een belangrijk element, met zijn oorsprong in de luchtvaart. De WindBarrier creëert kleine wervelingen die een luchtkussen vormen op het oppervlak van de dwarsbalk, die een brug vormt voor de luchtstroom boven de T-Slot, waardoor de geluidsontwikkeling onder alle rijomstandigheden voorkomt. Zelfs wanneer het gelost is, is het niet nodig om de T-Slot te bedekken om geluid te voorkomen.

Advertisements
This entry was posted in Dakdragers and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Post Your Opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s