Audi dakdragers

Stel je voor je bent opzoek naar dakdragers voor je Audi maar je hebt geen idee hoe je nou eigenlijk uit eindelijk bij de juiste dakdrager komt voor jouw auto. Autotravelshop.nl is een webshop die dakdragers verkoopt maar hoe kom je nou uit bij de juiste dakdrager voor je auto?

Stap1:

Wanneer je een dakdrager wilt kopen voor jouw auto ga je eerst naar Audi categorie en zoekt vervolgens naar jouw type auto. Het kan zijn dat je dit niet weet omdat je hier niet zo technisch in bent je kunt daarom naar: http://www.kentekencheck.nu/ gaan hier kun je kenteken invoeren en hier staan precies jouw auto gegevens bij.

Stap2:

Nu kun je een dakdrager kopen voor jouw auto maar welk merk moet je nou kopen, Thule Atera en CAM van allerlei merken maar welke is nou perfect? Het beste kun je kijken naar de kwaliteit en prijs dat je wilt uitgeven voor een dakdrager.

Wanneer je een Thule dakdrager wilt kopen voor een Audi 80 ben je al gauw € 227,92 kwijt voor een dakdrager. Thule is natuurlijk een A-merk dus deze prijzen zijn wel hoog. Maar wanneer je niet zoveel wilt uitgeven voor een dakdrager zou je eventueel een B-merk kunnen kopen namelijk CAM deze zijn € 139,00 voor de aluminium uitvoering. Maar hoe kun het nou dit hier zo’n groot prijsverschil inzit?

Waar zit het prijsverschil in?

Wanneer je een Thule dakdrager koopt betaal je voor het merk maar natuurlijk ook voor de kwaliteit. Thule dakdragers zien er zeer goed uit en is van zeer goed materiaal gemaakt dus daarom zijn deze wat duurder dan een CAM dakdrager. Maar een CAM dakdrager is ook een zeer goede dakdrager deze zijn van goede kwaliteit maar ziet er minder stoer uit op jouw dak van je auto.

Welke dakdrager moet je nou kiezen?

Welk merk dakdrager je nou koopt ligt helemaal aan je zelf wil je toch meer uitgeven voor een stoere van zeer goede kwaliteit Thule dakdrager of toch een CAM dakdrager dat ook van goede kwaliteit is maar minder stoer eruitziet. Alle dakdragers zijn Europees gekeurd en mogen op de weg. Dus welke dakdrager ga jij nou eigenlijk voor kopen voor je Audi dakdrager?

Advertisements
This entry was posted in Dakdragers and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Post Your Opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s