Dakdragers, dakkoffers, fietsendragers

Hapro dakdragers, fietsendragers and dakkoffers

Hapro biedt een groot assortiment aan. Dakdragers, fietsendragers, dakkoffers en ook daarvoor de bijbehorende dakkoffer accesiores. Hapro komt steeds weer uit met nieuwere onderwerpen die steeds meer geadvanceerder zijn in technologie. Recent hebben ze de Hapro Cronos dakdrager op de markt gebracht. Deze dakdrager is makkelijk te behandelen vanege de ingebouwde hulpmiddelen. De dakdrager staat stevig op het dak en door de stalen sloten zijn ze ook goed beschermd tegen diefstal.

Ook heeft hapro de nieuwe, slim ontworpen Hapro Atlas en Hapro Strada fietsdragers dragen alle fietsen van degehele familie met plezier. En met de Hapro Giro zit de fiets op je auto zonder klacht. Zo kun je alles wat je nodig hebt zo goed mogelijk in de gaten houden. Veilig, snel en gemakkelijk gemonteerd en stevig vergrendeld, voor jarenlange reisplezier.

Hapro’s dakkoffers presteren in kwaliteit. Volledige aandacht wordt besteed aan ontwerp, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Met een exclusief oog voor detail en het gebruik van meest geavanceerde actuele materialen, is een Hapro dakbox een waardevolle investering in reiskomfort. Zorgeloos en veilig reizen met een prachtig ontworpen ruimte voor alle extra bagage die u kunt bedenken, jaar na jaar. Ook de accesoires voor deze koffers verbeteren en verbreden het gebruik van het product.

Advertisements

Post Your Opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s