Dakdragers, Thule dakdrager

BMW dakdragers

Autotravelshop.nl biedt verschillende merken dakdragers aan voor onder andere de modellen: 1-Serie, 2-Serie, 3-Serie, 5-Serie, 7-Serie, X1, X3, X4, X5, X6 en de Z3. Deze dakdragers van Thule, CAM en Atera zijn van zeer goede kwaliteit en Europees goedgekeurd. De dakdragers geven een zeer sportieve uiterlijk aan jou auto en zijn gemakkelijk te installeren op je auto.

 Dakdragers bij Autotravelshop

De dakdragers zijn van zeer goede kwaliteit en zijn stevig en gemakkelijk te installeren ook zijn alle dakdragers die Autotravelshop verkoopt Europees goedgekeurd. Daarnaast verkoopt Autotravelshop ook nog dakkoffers en andere benodigdheden voor een prettige vakantie te hebben.

Wanneer u een dakdrager koopt bij Autotravelshop kunt u het product binnen 1-2 werkdagen bij uw thuis geleverd krijgen wanneer deze in voorraad ligt. Anders telt er een levertijd van 3-4 dagen.

BMW dakdragers

Thule dakdrager

Een Thule dakdrager is een van de dakdrager merken dat Autotravelshop verkoopt voor de BMW. Thule is het A-merk van Autotravelshop deze dakdrager is van zeer goed Zweeds kwaliteit en ziet er ook zeer goed uit en met die product kun je jaren als dakdrager. Ook is het mogelijk bij Thule het voetje en de kitset te veranderen wanneer uw bijvoorbeeld een nieuwe hebt dan hoeft u niet een geheel nieuwe dakdrager te aanschaffen. Een Thule dakdrager is redelijk duur vergeleken met een CAM of Atera dakdrager maar u heeft wel een top A-Merk product hiervoor terug.

Advertisements

Post Your Opinion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s